iOS Crash Report: 274624981
[Describe what you were doing when the crash occurred.]
Merhaba, son bir haftanın 9. Nesil iPad’imde donmalar meydana geliyor. Sayfa geçişleri sürekli olarak durmalı. Cihazda oluşan verileri temizledim. Kullanırken interneti kapatıyorum. Bir nebze uygulama kullanılabilir hale geldi ama henüz düzelmedi. Daha önce de benzer bir süreç olmuştu, muhtemelen kendiliğinden düzelmişti. Son olarak uygulama kilitlendi ve yukarıda yer alan hata raporunu verdi. Donmalara ve bu rapora ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, son bir haftanın 9. Nesil iPad’imde donmalar meydana geliyor. Sayfa geçişleri sürekli olarak durmalı. Cihazda oluşan verileri temizledim. Kullanırken interneti kapatıyorum. Bir nebze uygulama kullanılabilir hale geldi ama henüz düzelmedi. Daha önce de benzer bir süreç olmuştu, muhtemelen kendiliğinden düzelmişti. Son olarak uygulama kilitlendi ve yukarıda yer alan hata raporunu verdi. Donmalara ve bu rapora ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
Upgrade Storage
Can you reproduce the issue consistently? If so, can you start recording a debug log, reproduce the crash, and then when you relaunch the app share the debug log id here?
Does it happen with specific documents? If so, can you share such a document by email to support@zotero.org and mention this thread? Those documents have numerous pages or annotations?
Finally, if you can, please make a screen recording of the issue and share it here or by email as well.