Zotero word'de ekli ama zotero word eklentisi eskimiş ve zotero birleştirme hatası ( zotero belgeniz
Tez yazım sürecimde zotero'dan yararlanmak istedim. Bir müddet yararlandım ama son birkaç gündür kullanamıyorum. Zotero word'de ekli ama zotero word eklentisi eskimiş ve zotero birleştirme hatası ( zotero belgenizi güncellerken bir hata ile karşılaştı ) uyarısı veriyor. Eklentiyi tekrar kuruyorum ama yine aynı uyarıyı veriyor. Hem Zotero'yu hem de Word'ü defaatle yeniden başlattım ama olmadı. Zotero sayfasında yer alan ''Kelime İşlemci Belgelerindeki Hataları Giderme'' yönergesindeki talimatları yerine getirdim ama yine olmadı. Zotero ile başladığım için şimdi diğer türlü de devam edemiyorum. Tüm yönergeleri izledim ama her defasında zotero eklentisi eskimiş ya da zotero birleştirme hatası uyarısı veriyor. Word olarak okul hesabım ile Microsoft Office 365 programını kullanıyorum.
Does this happen in a new, empty document, or only an existing document?
But if the plugin is outdated, you'll need to fix that. Go to your Word Startup folder, delete Zotero.dotm, and restart Word to confirm that the plugin is completely gone from Word. Then close Word and reinstall the plugin from the Zotero settings.